Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.12.2008.

10:09

Milošević se vraća u Partizan?

Bivši centarfor Partizana i reprezentacije Savo Milošević, uskoro bi mogao da postane član rukovodstva ’crno-belih’.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Prema pisanju „Sporta“, nedavna poseta Miloševića sportskom direktoru Partizana Ivana Tomiću bila je i poslovnog karaktera, pa bi bivši igrač uskoro trebalo da se pridruži Tomiću, Petriću i Mirkoviću u vođenju šampiona Srbije. Milošević je za B92 izjavio kako nije tajna da je svaki dan u kontaktu sa predstavnicima kluba, ali da za sada nema komentar na priču da dolazi na funkciju u Partizan.

Iako je nedavno naglasio da prvo želi da sačeka proces privatizacije kluba, Sport je objavio kako postoji realna mogućnost da se Milošević i ranije uključi u rad ’crno-belih’.

Milošević je za B92 nije želeo ni da potvrdi, niti da demantuje tvrdnju da se vraća u Partizan, ali ovaj put kao funkcioner.

"Nije tajna da sam svaki dan u klubu i da tamo razgovaram sa svima, ne samo sa Ivanom Tomićem, ali za sada ne bih želeo da dajem komentar na priču da uskoro dobijam funkciju u Partizanu".

Eventualnim povratkom Miloševića u klub, Partizan bi nastavio proces povratka bivših igračkih zvezda ’crno-belih’ na neku od rukovodećih funkcija u Humskoj 1. Od dolaska Ivana Tomića na mesto sportskog direktora, Partizan je prošle sezone osvojio duplu krunu, a jesenji deo aktuelnog šampionata završio je na prvom mestu.

Iako se prošle godine najavljivao dolazak Miloševića na mesto predsednika kluba, ta opcija u ovom momentu nije realna, s obzirom da će Dragan Đurić ostati na toj poziciji najmanje do 2010. godine. Po dolasku u Partizan, Milošević bi gotovo izvesno dobio funkciju na kojoj bi usko sarađivao sa sportskim direktorom Ivanom Tomićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve