Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.12.2008.

23:04

Vojvodina: Stepanović novi trener?

Vicešampion jesenjeg dela Jelen Superlige, novosadska Vojvodina narednih dana trebalo bi da dobije novog trenera.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U Vojvodini i dalje negiraju da su sa bilo kim vodili pregovore na temu "novi šef stručnog štaba", ali kako B92 nezvanično saznaje Vojvodinu će na proleće predvoditi dosadašnji trener Čukaričkog Dragoslav Stepanović. Dragan Radojičić, koji je u finišu sezone predvodio "lale" bio je samo privremeno rešenje, a "Novosti" su kao ozbiljne kandidate navele i Aleksandra Jankovića i Vladimira Vermezovića.

Bivši trener Partizan Vladimir Vermezović i ranije je bio kandidat za klupu novosadskog kluba, a postoje informacije da je Aleksandar Janković imao ozbiljan i konkretan razgovor sa predsednikom Gajićem.

U svakom slučaju, najkasnije za desetak dana bi trebalo da se zna ko će na proleće preuzeti odgovornost i predvoditi motivisanu Vojvodinu u borbu za titulu koju Novosađani stalno najavljuju.

Jedno vreme su kao kandidati za trenera Vojvodine figurirali Bugarin Krasimir Balakov i Nemac Volfang Frank, ali je očigledno da su stranci ovoga puta otpali kao kandidati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve