Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.12.2008.

21:21

Mihajlović: „Toti me nije poštovao“

Uoči susreta u Kupu Italije između Bolonje i Rome, Siniša Mihajlović se osvrnuo na vreme provedeno u Romi, prvom klubu u Seriji A za koji je igrao.

Izvor: B92, www.channel4.com

Autor:B92, www.channel4.com

Default images

„U Romu sam otišao kada je trener bio Vujadin Boškov. Tada se o Totiju govorilo kao o talentovanom fudbaleru i rekao sam Boškovu da ga uvede u igru na utakmici Breša - Roma. Bilo je 2:0 za nas i petnaest minuta prije kraja rekao sam Boškovu da ga uvede i to je bio Totijev debi u Rominom dresu“.

Međutim, Mihajlović i Toti nisu ostali u najboljim odnosima, naročito nakon maja 2007. godine.

"Do pre dve godine bio sam u dobrim odnosima sa Totijem. Kasnije sam prekinuo sve kontakte jer me nije poštovao. Pozvao sam ga na svoju oproštajnu utakmicu i potvrdio mi je svoj dolazak. Nekoliko dana pre utakmice više se nije javljao na telefon. Kasnije sam saznao da je te večeri igrao drugu utakmicu u Napulju. Odnosi su nam ostali loši jer je to za mene pitanje poštovanja“, rekao je razočarani Mihajlović.

Frančesko Toti izjavio je da je opravdano izostao sa Mihajlovićevog oproštaja i da je o tome obavestio aktuelnog trenera Bolonje.

Istog dana kada je Sinisa pravio oproštaj (28. maj 2007.) u Napulju je igran humanitarni meč u organizaciji Fabija Kanavara, Ćira Ferare i mog sponzora ’Dijadore’, na koji sam bio pozvan. Da sam otišao na Mihajlovićev oproštaj i da se nisam pojavio u Napulju mogao sam biti optužen za kršenje ugovora. Iz tog razlog nisam prisustvovao drugoj utakmici i to sam Siniši rekao“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve