Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.12.2008.

22:17

Đorđević: "Jokanović je najbolji"

Kapiten fudbalera Partizana Nenad Đorđević izjavio je za ’Večernje novosti’ da je Slaviša Jokanović „najbolji trener na ovim prostorima“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Đorđević, koji je zbog povrede propustio neke veoma bitne utakmice Partizana, smatra da su njegovi saigrači igrali dobro i da ga veoma raduje mogućnost da se Saša Ilić vrati u Partizan.

Mislim da su momci u odbrani dobro odradili posao, ko zna, da sam ja bio tu, možda bi bilans bio slabiji, to se nikad ne zna,“ kaže Đorđević za ’Večernje novosti’, „Kada se podvuče crta, zadovoljan sam kako se završila polusezona. Želeli smo više u Evropi, ali objektivno, naišli smo na bolje, na timove koji vrede milione evra. Šteta jedino što smo se oprostili bez ijednog boda. U našem prvenstvu smo opet igrali najlepši fudbal, imamo solidnu prednost, međutim, sigurno će biti žestoka trka do kraja.“

Kapiten Partizana, kao i mnogi drugi igrači i čelnici kluba, iznenađen je pojedinim kritikama na račun trenera Jokanovića, čak i najavljenim zahtevom za smenu.

Ne bih voleo da iko pomisli da mu se mešam u posao, ali mislim da nema razloga za kritikama trenera. Tvrdim da je Jokanović već sada najbolji strateg na našem delu prostora i uz to, mnogo šire jedan od najperspektivnijih mladih stručnjaka. Veliki je znalac, izvanredna ličnost, pošten čovek i siguran sam da će novom duplom krunom da razuveri svekoji i dalje sumnjaju u njega,“ rekao je Đorđević.

Aktuelni kapiten priželjkuje povratak nekadašnjeg. Nenad Đorđević se izuzetno obradovao zbog vesti da bi Saša Ilić mogao da se vrati u Partizan.

To bi bilo fenomenalno, pogotovo za mlađe igrače, koji bi mogli uz Saleta da stasavaju, mnogo toga da nauče. Ako je odluka samo na njemu, javno ga pozivam da se vrati, mnogo bi nam značio,“ poručio je kapiten Partizana.

Nenad Đorđević je u Partizan došao u leto 2003. godine, od januara 2006. do januara 2007. godine bio je član japanskog Džef Junajteda, a u crno-belom dresu je odigrao ukupno 220 utakmica i postigao 19 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve