Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.12.2008.

21:42

Raul kandidat za reprezentaciju

Selektor reprezentacije Španije Visente del Boske rekao je u ponedeljak da još postoji mogućnost da u tim vrati napadača madridskog Reala Raula Gonzalesa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Del Boskeov prethodnik Luis Aragones je iz španskog tima izbacio Raula krajem 2006. godine, pa najbolji strelac u istoriji "crvene furije" nije učestvovao u julskom osvajanju titule prvaka Evrope. "Raul uspešno igra u dresu Reala ove sezone, pa ne bi trebalo da bude smetnji oko njegovog povratka u reprezentaciju , kazao je Del Boske novinskoj agenciji EFE.

Raul je za Španiju odigrao 102 utakmice i postigao 44 gola. Ove sezone 31-godišnji napadač je za "kraljevski klub" postigao šest golova na 15 prvenstvenih utakmica i još tri u Ligi šampiona u kojoj je ukupno 64 puta zatresao protivničke mreže, što je rekord takmičenja.

Napad Španije, ipak, u poslednje vreme predvode mlađi igrači poput Fernanda Toresa i Davida Vilje, a Del Boske je nedavno u ekipu uvrstio i 23-godišnjeg špica Atletika iz Bilbaa Fernanda Ljorentea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve