Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.12.2008.

22:22

Gošić: "Na Zvezdu 'umom i srcem'"

Trener FK Jagodine Miljojko Gošić izjavio je da protiv Crvene zvezde, koja u subotu gostuje u Jagodini nije dovoljno boriti se samo srcem, "već i umom".

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Poznajemo ekipu Cvene zvezde i znamo da je stabilizovala igru, ali mi dosadašnje propuste moramo da nadoknadimo baš u tom duelu", rekao je Gošić. On je naveo da utakmica sa Crvenom zvezdom neće biti nimalo laka, ocenivši da bi susret sa renomiranim protivnikom mogao njegovim igračima da vrati poljuljano samopouzdanje i timski duh.

"Ove nedelje smo prvenstveno radili na psihološkoj pripremi ekipe. Potrebno je da u subotnjem meču budemo mirni i skoncentrisani i da se potpuno okrenemo dogovorenim zadacima i sprovodjenju taktičkog plana", smatra šef stručnog štaba Jagodinaca.

Gašić je napomenuo da će protiv Crvene zvezde izvesti izmenjen sastav u odnosu na prethodni meč sa Vojvodinom, i da će pružiti šansu disciplinovanim igračima koji će pružiti maksimum da ispune postavljene zadatke.

Portparol kluba Dejan Milošević je istakao da je za utakmicu sa "crveno-belima" interesovanje ogromno i da je ostalo veoma malo od 7.000 ulaznica, koliko je pušteno u prodaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve