Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.12.2008.

18:43

Riberi razočaran 16. pozicijom

Krilni igrač Bajerna Frank Riberi nije krio razočaranje što je u izboru za 'Zlatnu loptu' zauzeo tek 16. mesto.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Nije iznenađenje to što je Kristijano Ronaldo osvojio 'Zlatnu loptu', ja bih glasao za njega. Ali, iskreno, razočaran sam svojim plasmanom. Imao sam sjajnu sezonu sa Bajernom, vratio sam se u najbolju formu i poslednjih nekoliko nedelja svi me dižu u nebo zbog mojih igara". Riberi, koji je u Bajern prešao leta 2007, prošle godine je završio na sedmom mestu i veruje da je ove sezone zaslužio bolji plasman.

"Prošle godine sam igrao dobro i bio sam sedmi, ali sam šest meseci igrao u Marselju, šest u Bajernu i nitša nisam osvojio", dodao je Riberi.

"Cele ove godine igram u Bajernu i za to vreme smo osvojili Bundesligu, Kup Nemačke i stigli smo do polufinala Kupa UEFA. Takođe sam dobio nekoliko pojedinačnih nagrada, na primer za najboljeg igrača u Bundesligi. Postigao sam nešto fantastično, ali moraću da prihvatim rezultate izbora", završio je francuski internacionalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve