Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.12.2008.

18:06

Olić ne prelazi u Juventus

Agent HSV-ovog centarfora Ivice Olića, Gordon Stipić, izjavio je za sajt 'Gol' da njegov klijent neće preći u Juventus u januaru, uprkos najavama štampe.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Olić ove jeseni pruža odlične partije za HSV i prema navodima štampe u Nemačkoj i Italiji, dogovor sa Juventusom je već postignut i hrvatski reprezentativac bi u redove 'stare dame' prešao u januaru. Torinski 'Tutosport' objavio je kako cena za HSV-ovog napadača iznosi tri miliona evra, a nemački 'Kiker' potvrdio je tu priču.

Ipak, Olićev agent Gordon Stipić odbacio je sve navode, izjavivši kako uopšte nije bilo kontakta sa predstavnicima Juventusa.

"Olić u Juventusu? To nije istina. Mislim da je došlo do malog nesporazuma, verovatno preko nemačkih novina 'Kiker'", rekao je Stipić.

"Rekao sam da još nismo doneli odluku u Ivicinoj budućnost i da ćemo o tome razgovarati oko Božića", nastavio je Olićev agent.

"Nisam primio nikakvu ponudu od Juventusa i nisu me uopšte kontaktirali. Ne znam odakle sve te glasine dolaze. Video sam vesti u Nemačkoj i mislim da je italijanska štampa pogrešno shvatila celu situaciju".

"Nikakav ugovor nije potpisan i nikakvu odluku nismo doneli. Ove glasine nisu istinite. Možda je Juventus zainteresovan i možda su o tome razgovarali unutar kluba, ali ja ništa nisam čuo", nastavio je Stipić.

"Da budem iskren, Ivica i ja smo se nasmejali kada smo čuli te 'vesti'", završio je Olićev zastupnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve