Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.12.2008.

13:41

Morati:"Baloteli i Adrijano ostaju"

Predsednik italijanskog šampiona Intera Masimo Morati naglasio je da u zimskom prelaznom roku klub neće napustiti napadači Baloteli i Adrijano.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Italijanski novinari poslednjih dana često navode da 18-godišnji Baloteli i Brazilac Adrijano imaju loš status kod trenera kluba Žozea Murinja i da je on veoma "alergičan" na njihov loš i neodgovoran odnos prema treninzima i sportskom načinu života. Baloteli je pre nekoliko dana svojim nezalaganjem na treningu isprovocirao Murinja, koji je čak počeo da viče na njega.

Adrijano je, zbog noćnih izlazaka, u nemilosti strogog trenera već više od mesec dana, pa loklani mediji sve češće tvrde da će Uprava "plavo -crnih" odlučiti da ih proda u predstojećem prelaznom roku.

Predsednik Intera demantovao je te glasine i rekao da klub ima nameru da proda neke fudbalere, ali ne i njih dvojicu.

"Baloteli nije na prodaju. On predstavlja blago našeg kluba i ostaće u Interu. U prelaznom roku prodaćemo neke igrače, ali to sigurno neće biti ni jedan od njih", zaključio je Morati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve