Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.11.2008.

21:06

Zvezda za privatizaciju

Iz FK Crvena zvazda saopšteno je da je klub zainteresovana za proces privatizacije sportskih klubova.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"FK Crvena zvezda ima svog predstavnika u telu zaduženom za izradu novog Zakona o sportu, koji se dobrim delom odnosi na privatizaciju sportskih organizacija i sportskih klubova i koji će, zajedno sa kolegama iz drugih sportskih klubova, organizacija i ljudi iz Ministarstva sporta učestvovati u donošenju takvog zakona, koji će biti najbolji za srpski sport", izjavio je Saša Kozić, generalni sekretar FK Crvena zvezda.

Saopšteno je da će se klub pridržavati svih modaliteta i načina privatizacije u skladu sa budućim Zakonom o privatizaciji sportskih organizacija i klubova čija se konačna izrada očekuje do 31. januara 2009.

Pošto je izabran za predsednika kluba Dan Tana je izjavio da je jedan od glavnih zadataka da se klub pretvori u akcionarsko društvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve