Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.11.2008.

17:48

Srbija - Bugarska (17.30)

Reprezentacija Srbije večeras igra protiv Bugarske prijateljsku utakmicu na kojoj će se oprostiti Savo Milošević.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor Radomir Antić veruje da će i u duelu sa susedima biti nastavljena serija dobrih igara i pobeda našeg tima. Šef stručnog štaba reprezentacije Srbije najavljuje da neće biti nikakvih iznenadjenja kada je u pitanju sastav, a jedina nepoznanica je da li će moći da igra Branislav Ivanović

"U goste nam dolazi veoma kvalitetan protivnik, sa nizom sjajnih igrača koje predvode Dimitar Berbatov i Stilijan Petrov. Imao sam zadovoljstvo da treniram nekoliko bugarskih fudbalera i uvek smo sjajno saradjivali. Mi, medjutim, znamo šta hoćemo. Iza nas su dobre igre i vredni rezultati u kvalifikacijama za prvenstvo sveta i želimo da nastavimo tim putem", rekao je Antić

"Nemam nikakvih dilema oko tima i neće biti iznenadjenja. Ostaje samo da vidimo kako će se osećati Ivanović, koji ima odredjenih problema sa povredom. Verujem da će naši navijači doći na stadion i još jednom nam pružiti podršku koja nam dosta znači", rekao je Antić.

Utakmica protiv Bugarske počeće malom svečanošću, jer će se od nacionalnog tima oprostiti rekorder po broju nastupa za naš državni tim Savo Milošević. On će sutra 102. put igrati u dresu sa nacionalnim grbom. Svečana ceremonija biće upriličena pre početka susreta, posle intoniranja himni, kada će poklone Miloševiću uručiti predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, kao i mnogi njegovi prijatelji.

"Miloševićeva karijera je u svemu blistava i on je ovo zaslužio. Uz to, on je i ovom prilikom pokazao izuzetan sportski i takmičarski duh, poručivši saigračima da sutra moraju da budu na najvišem nivou", rekao je Antić.

Naša i bugarska reprezentacija odigraće u sredu 30. meč u istoriji. Statistika je na našoj strani, jer smo do sada zabeležili 17 pobeda, uz sedam poraza i pet nerešenih rezultata. Gol razlika je 57:39 u korist naše selekcije.

Utakmica Srbija - Bugarska igra se od 17,30 časova na stadionu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve