Nova vest
Fudbal

Subota, 15.11.2008.

19:39

Janevski: "Pobeda za predsednika"

Trener Crvene zvezde Čedomir Janevski posvetio je pobedu nad Banatom novom predsedniku kluba Dobrivoju Tanasijeviću.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tanasijević, koji je poznat pod pseudonimom Dan Tana, došao je na čelo najtrofejnijeg srpskog kluba u četvrtak, a Janevski mu je u subotu uručio poklon. "Neka novom predsedniku ova pobeda bude poklon od stručnog štaba i igrača", rekao je Janevski na konferenciji za novinare posle pobede od 2:1.

Janevski je ocenio da je njegova ekipa pobedu zaslužila dobrom igrom u prvom poluvremenu, ali da ju je u nastavku meča stigao umor.

"Prvo poluvreme odigrali smo kvalitetno. U nastavku nismo uspevali da pronadjemo prostor pored dobro organizovanog protivnika. Igrači nisu bili indolentni, već je bio očigledan umor, pa sam do poslednjeg trenutka strepeo za bodove", kazao je makedonski trener.

Trener Banata Saša Nikolić uprkos porazu pohvalio je igrače svog tima.

"Ako trener može da bude srećan posle poraza, onda sam to ja. Moji igrači su ostavili srce na terenu, fenomenalno su igrali, suprotstavili su se velikom timu. Oduševljen sam njihovim pristupom meč i ponosan na njih", istakao je Nikolić.

"Nismo, međutim, mogli da više napadamo gol Zvezde, jer smo imali brojne kadrovske probleme, vezni igrači su nam igrali bekove, bili smo umorni, a i naša odbrana je sporija od napada Zvezde", dodao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve