Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.10.2008.

10:31

"Il Giornale": "Miha" u Juventusu?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Italijanski dnevnik "Djornale" u svom izdanju od ponedeljka prenosi da je u slučaju još nekog neuspeha na klupi Juventusa, spremljen otkaz iskusnom Klaudiju Ranijeriju, i da se na vrhu liste želja njegovih eventualnih naslednika nalaze tri trenera, Roberto Manćini, Ćiro Ferara i Siniša Mihajlović.

List navodi da je Mihajlović najrealnija opcija za torinski klub i da bi najlakše mogao da raskine ugovor koji ima sa svojim poslodavcima ( Inter ).

U izjavi za "Sport" Mihajlović je potvrdio da mu godi interesovanje velikana, ali i da od selidbe nema ništa, ako ne raskine ugovor sa Interom:

" Iz Torina me niko nije zvao,ali ako zovu, ko bi odbio kontakt sa Juventusom? Medjutim, dok ne rešim važeći ugovor sa Interom koji traje do 2011.godine, ništa od novog posla. Uveren sam da će do dogovora doći narednih dana i to na obostrano zadovoljstvo. Ne tražim novac za sve tri sezone, ali moram da čujem koliko je Inter spreman da ponudi. Optimista sam " rekao je Mihajlović koji je objasnio da je pozicija Roberta Manćinija znatno teža, jer se rastao sa rukovodstvom Intera u vrlo lošim odnosima.

Treći kandidat za mogući posao u Juventusu, nekadašnji igrač tog kluba, Ćiro Ferara, trenutno je na mestu pomoćnika Marćela Lipija u reprezentaciji Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve