Nova vest
Fudbal

Petak, 17.10.2008.

21:08

Mihael Balak ne igra dve nedelje

Fudbaleru Čelsija Mihaelu Balaku operacijom je uklonjeno otečeno nerno tkivo iz oba stopala, tako da on neće igrati naredne dve sedmice.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Zahvat je odrađen na klinici u Augzburgu, a prem rečima lekara sve je prošlo „dobro i bez komplikacija“. „Balak se ponovo žalio na snažan bol u stopalu posle meča sa Velsom i, posle konsultacija sa njegovim klupskim doktorom i menadžerom, odlučili smo da ga pošaljemo na hitnu operaciju“, piše u saopštenju Fudbalskog saveza Nemačke.

Mihael Balak ima 32 godine, a karijeru je počeo u Kemnicu, u kojem je proveo dve godine. Posle toga je dve sezone bio u Kajzerslauternu, a afirmisao se u Bajeru iz Leverkuzena.

Sa Baj arene prešao je u minhenski Bajern za skoro 13 miliona evra, a 2006. je potpisao ugovor sa Čelsijem. Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 89 mečeva i dao 39 golova.

Fudbaleri Čelsija u subotu od 13.45 gostuju Midlzbrou, ali uz velike kadrovske probleme. Osim Balaka, saigračima ne mogu da pomognu ni kapiten Džon Teri, Ešli i Džo Kol, Peter Čeh, Didije Drogba, Mikael Esijen i Rikardo Karvaljo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve