Nova vest
Fudbal

Petak, 17.10.2008.

19:52

Herta suspendovala Marka Pantelića

Čelnici fudbalskog kluba Herta suspendovali su srpskog fudbalera Marka Pantelića za subotnju utakmicu protiv Štutgarta zato što se nije pojavio na treningu.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Pantelić se posle obaveza u nacionalnom timu Srbije vratio u Berlin, ali nije bio na treningu u četvrtak. Da okolnosti budu gore, bivši fudbaler Crvene zvezde nije o izostanku obavestio trenera Lusijena Favra, već je jedino posetio fizioterapeuta. Šef mu je potom saopštio da ga neće uvrstiti u ekipu protiv Štutgarta, a da će nastaviti da trenira u nedelju.

Marko Pantelić ima 30 godina, a tokom karijere igrao je za mnogo klubova – Iraklis, PSŽ, Lozanu, Seltu, Šturm, Smederevo, Zvezdu i sada Hertu. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 22 utakmice i postigao 3 gola.

U tim iz Berlina Pantelić je došao krajem avgusta 2005. godine za ukupnu sumu od 1,5 miliona evra. Herta je u tekoćoj sezoni osma na tabeli Bundeslige posle sedam kola sa 11 osvojenih bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve