Nova vest
Fudbal

Petak, 17.10.2008.

16:14

Jokanović: Verujem u novu pobedu

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Trener Partizana Slaviša Jokanović rekao je da je Javor komplikovan rival ali da njegov tim neće dozvoliti iznenađenje.

''Naš sutrašnji protivnik je ekipa Javora koja je veoma organizovan tim, uz to i dobro vođen. Imaj dosta visokih, fizički snažnih igrača. U poslednjih par kola imaju istina nešto slabije rezultate, ali se ne sme zaboraviti da je taj isti Javor pobedio kao gost Crvenu zvezdu. Tu utakmicu sam tek nedavno pogledao. Tačno je da Crvena zvezda nije u toj utakmici pružila mnogo, ali smatram i Javor „krivcem“ za tako nešto. Odigrali su veoma pametno i dobro i pokazali da ih se ne sme potceniti. Protivnik je dakle komplikovan rival koji će tražiti svoju šansu, ali verujem da ćemo i ovog rivala pobediti. Oni možda nemaju veliko ime, ali svakako uživaju naš respekt. Sutra neću moći da računam na kapitena Đorđevića i na Moreiru. Svi ostali su spremni, uključujući i Paunovića koji je potpuno zalečio povredu i već ima 60-ak odigranih minuta u prijateljskoj utakmici u Sarajevu'', rekao je Jokanović.

Partizan je prvi na tabeli Jelen Superlige Srbije sa sedam bodova više u odnosu na drugoplasiranu Vojvodinu.

''Imamo bodovnu prednost, ali se trofeji dele tek na leto, ili možda nešto ranije ako budemo i dalje beležili pobede u nizu. Imamo 25 kvalitetnih igrača i njihov najveći motiv je ili da zadrže mesto u timu, ili da se izbore za njega. Nemam nameru ikoga da odmaram sutra. To važi i za Obradovića koji istina ima odigranu celu utakmicu u Beču, ali sam uveren da on bez problema može da odigra i sutra, a i protiv Sampdorije svih 90 minuta. Šta više, u odsustvu Đorđevića i Moreire upravo će Obradović sutra ekipu Partizana predvoditi sa kapitenskom trakom na ruci'', izjavio je trener ''crno-belih''.

Miloš Bogunović uveren je u još jednu pobedu.

''U sutrašnjoj utakmici očekujem ponovo jednog zatvorenog protivnika, ali se nadam našem brzom golu i vođstvu što bi nam omogućilo laku utakmicu u njenom nastavku. Posebno su dobri u prekidima, ali smo spremni da adekvatno reagujemo u takvim sitruacijama. Uveren sam u naš novi uspeh i pobedu'', rekao je Bogunović.

Utakmica Partizan – Javor igra se na stadionu u Humskoj od 15.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve