Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.10.2008.

20:30

Balak propušta Vels?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kapiten nemačke fudbalske reprezentacije Mihael Balak propustio je trening u ponedeljak zbog povrede lista desne noge i njegov nastup na kvalifikacionoj utakmici protiv Velsa u sredu je neizvestan, saopštio je Fudbalski savez Nemačke (DFB). Balak je na subotnjoj utakmici protiv Rusije, koju su Nemci dobili 2:1, dobio udarac u list desne noge. On je iz "predostrožnosti" propustio trening i otišao je na fizioterapeutski tretman.

DFB nije želeo da saopšti da li će fudbaler Čelsija biti spreman za utakmicu protiv Velsa u sredu u Menhengladbahu.

Selektor Nemačke Joakim Lev na konferenciji za novinare u Dizeldorfu nije želo da priča o odlasku Kevina Kuranjija iz reprezentacije, već je pokušao da preusmeri pažnju na utakmicu protiv Velsa.

"Pred nama je važna utakmica, želimo šest bodova iz dve utakmice koju igramo kao domaćini. Pobedili smo Rusiju, ali ta pobeda nam ne bi mnogo znacila ako bismo u sredu izgubili od Velsa", rekao je Lev.

Iako je Rusija smatrana za jednog od natežih protivnika u Grupi 4, Lev očekuje teži meč protiv Velsa.

"Vels igra drugačiji fudbal u odnosu na Rusiju. Oni igraju dugačkim loptama, a naš plan je da ih presečemo. Ali, pokušaćemo da nametnemo našu igru, stvari koje smo vežbali na treningu", rekao je Lev.

U Grupi 4 Nemačka vodi sa sedam bodova iz tri utakmice, ispred Velsa koji ima bod manje.

Utakmica izmedju Nemačke i Velsa igra se u 20.45 u Menhengladbahu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve