Nova vest
Fudbal

Subota, 11.10.2008.

12:36

CZ: U trci uskoro Tana i Jugović

Vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda Den Tana uskoro će se i definitivno uključiti u predsedničku trku u beogradskom klubu.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Jedini kandidat za sada je Zoran Bingulac, koga su predložili veterani, a pred članove Izborne skupštine, koja bi do kraja meseca trebalo da bude zakazana, naći će se i Tanasijević, kao kandidat Radne zajednice. U slučaju da dođe na čelo kluba, Tana će računati na pomoć Vladimira Jugovića, kao najbližeg saradnika, zaduženog za sportska pitanja, objavio je 'Sport'.

Beogradski list prenosi da Tana ima podršku glavnih finansijera kluba Miškovića i Mićovića i biće favorit za puno preuzimanje funkcije predsednika Crvene zvezde

"Ukoliko bih bio predložen za predsednika bila bi to velika čast za mene, ali sačekajmo", izjavio je Tana u petak.

Sa druge strane, Zoran Bingulac je uveren u pobedu na Izbornoj skupštini, a o eventualnoj kandidaturi Tane na predlog Radne zajednice, kaže da bi to bio presedan, koji bi na najbolji način pokazao u kakvom se stanju nalazi Crvena zvezda.

"Doći ću na čelo kluba, ne zbog stručnosti, već zato što su me predložile ličnosti od autoriteta. Moja prednost su i mediji koji su me u potpunosti razotrkrili. O meni više nam tajni. Želimo da za tri i po godine igramo u Ligi šampiona, a prvu utakmicu kao predsednik posmatraću sa severne tribine, odnosno biću u ulozi vatrenog navijača", tvrdi Bingulac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve