Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.10.2008.

15:16

Krčmarević: "Optimista sam"

Mlada selekcija Srbije za fudbalere do 21 godine otputovala je u danski Olborg na prvi meč baraža za EP.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Selektor Krčmarević imao je velikih problema oko sastava tima, ali ističe da nema predaje. "Optimisti smo bez obzira što smo u teškoj situaciji, jer ne možemo da računamo na najbolje igrače. Na teren ćemo izvesti slabiji tim u odnosu na utakmicu sa Mađarskom. Bez obzira na sve to, mislim da će i ovaj sastav dati svoj maksimum. Za koji će rezultat to biti dovoljno videćemo posle meča u Danskoj".

Srbija je na prethodna tri šampionata osvojila dva treća i jedno drugo mesto. Sada je red na izabranike Slobodana Krčmarevića

"Mi smo imali velike probleme i tokom kvalifikacija, ali smo osvojili prvo mesto u grupi. Pokazali smo da prethodni veliki uspesi i imperativ dobrih rezultata nisu opterećenje za nas. Treba istaći da je ovo prvi put da se utakmice mlade i senorske selekcije poklapaju i da mi ne možemo da računamo na igrače koji se nalaze na spisku selektora Antića. Upravo smo pravili neku analizu i videli da nam nedostaje sedam veoma bitnih igrača, koji imaju pravo igranja za mladi tim, među njima i Boban Rajković, koji je kažnjen. Ispada kao da trenutno nastupamo sa drugim timom, ali ja ne mislim tako. Ovi momci koji su sa nama veoma su talentovani, atmosfera je izuzetno dobra i ne vidim nijedan razlog da ne ostvarimo povoljan rezultat pred revanš u Beogradu", rekao je Krčmarević za B92.

Utakmica u Danskoj igra se 11. oktobra, revanš je četiri dana kasnije na stadionu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve