Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.10.2008.

08:42

Cepterovi milioni za spas Zvezde

Još nije poznato ko će biti novi predsednik FK Crvena zvezda. Sve se više pominje ime Zorana Bingulca, ali u igri je i Filip Cepter.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Pre oko mesec dana uspešni biznismen demantovao je povratak u srpski sport, dok se ne uspostave normalni parametri vrednosti, ali postoji mogućnost da preuzme mesto predsednika Zvezde. Međutim, to će, po njegovim rečima, biti moguće tek kada bude legalno mogao da otkupi klub i legalno raspolaže sopstvenom imovinom.

On je dodao da smatra da je klub s namerom u krizi da bi se obezvredio i bio prodat u bescenje po donošenju Zakona o privatizaciji.

"Kada Zakon bude donešen i kada Zvezda izađe na tržište, sigurno ću konkurisati za njenu kupovinu. Iako me mnogi vide na čelu tog kluba, sada nema šanse da se to desi. Mene isključivo zanima da budem gazda u Crvenoj zvezdi, da unesem svoj kapital i da ga kontrolišem", rekao je Milan Janković aka Filip Cepter.

On je dodao i da je spreman da uloži dosta novca u rekonstrukciju kluba.

"Godišnji budžet kluba kao što je Zvezda je između 40 i 100 miliona evra. Mislim da sam sve rekao", rekao je Cepter za Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve