Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.10.2008.

15:24

Fabregas želi da se vrati u Barsu

Fudbaler Arsenala Sesk Fabregas rekao je da bi voleo da se jednog dana vrati u Barselonu, u čijoj je omladinskoj školi i potekao.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vezni igrač ima 21 godinu, a u Arsenal je došao sa 16, pošto je prošao juniorske škole u Barseloni. On je i ranije govorio da bi voleo da se vrati u stari klub. "Sanjam da mogu da igram za Barselonu, ali sada sam jako srećan u Arsenalu. Odlučio sam da ostanem i sada sam koncentrisan na osvajanje trofeja. Videćemo sledeće godine", rekao je Fabregas.

Mladi tim Arsenala igra promenljivo ove sezone. U Ligi šampiona je pobedio Porto 4:0, ali je u prvenstvu izgubio 2:1 od novog prvoligaša Hala, a odigrao je 1:1 sa Sanderlendom, u meču u kome je Fabregas doneo izjednačenje u nadoknadi vremena.

Fabregas je rekao da se divi načinu na koji su se njegovi nekadašnji saigrači iz mladog tima, Andres Inijesta, Bojan Krkić i Ćavi Ernandes, uklopili u seniorsku ekipu i reprezentaciju.

"Divno je videti toliko igrača iz mladog tima kako igraju u prvoj postavi, tako dobro prilagođeni filozofiji kluba", rekao je Fabregas.

Arsenal je trenutno četvrti u Premijer ligi, sa četiri boda manje od lidera Čelsija i Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve