Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.10.2008.

14:59

Dragutinović: "Partizan je jak"

Fudbaler Sevilje Ivica Dragutinović rekao je da nije zadovoljan žrebom za ligu Kupa UEFA, u kojoj će njegov tim igrati u C grupi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Protivnici Sevilje biće Partizan, Štutgart, Sampdorija i Standarda. "Grupa više liči na Ligu šampiona nego na ligu Kupa UEFA. Nisam zadovoljan žrebom, jer nam uopšte neće biti lako", rekao je Dragutinović novinarima u Kovilovu, gde se nalazi na pripremama reprezentacije Srbije.

Dragutinović je istakao da poznaje ekipu Partizana i dodao da nikome neće biti lako u mečevima sa "crno-belima".

"Reći ću saigračima da Partizan nije 'lak zalogaj'. U pitanju je podmlađena ekipa, koju predvode stranci. U mečevima sa Fenerbahčeom i ulaskom u ligu Kupa UEFA Partizan je pokazao koliko je ozbiljan", kazao je Dragutinović.

Napadač Standara iz Liježa i reprezentacije Srbije Milan Jovanović ocenio je da je Sevilja glavni favorit za osvajanje prvog mesta u grupi.

"Sevilja je jedini klub koji se izdvaja. Preostala četiri kluba će se do poslednjeg kola boriti za prolaz u šesnaestinu finala. U svakom slučaju, biće veoma neizvesno", naveo je Jovanović.

Prvi strelac belgijskog tima rekao je da ne poznaje dovoljno sadašnji tim Partizana, ali je čuo da "crno-beli" imaju dobru ekipu.

"Voleo bih da nam Partizan dođe u goste. Nisam gledao Partizan ove sezone, ali sam čuo da je trebalo da eliminišu Fenerbahče u kvalifikacijama za Ligu šampiona", zaključio je Jovanović.

Partizan će dočekati Standard 27. novembra, a 3. decembra gostovaće Sevilji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve