Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.10.2008.

13:00

Paunović: "Teško, ali možemo dalje"

Partizan je u Nionu dobio veoma tešku grupu, ali su beogradskom klubu, ipak, optimisti.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Veljko Paunović, najveće pojačanje Partizana u ovoj sezoni, nije bio mnogo srećan kada je čuo imena protivnika, a prvi komentar je bio: "Uh, teško". Paunović je dugo igrao u Španiji i veoma dobro poznaje ekipu Sevilje. "Dobili smo tešku grupu, žreb nam nije bio naklonjen. Najmanje sam želeo Sevilju, njih sam se najviše pribojavao. Nezgodna je i Sampdorija, ali s njima možemo da se nosimo, kao i sa svim ostalim ekipama".

Partizan je bez poraza u šampionatu, primili su samo jedan gol na sedam mečeva, a posle trijumfa nad večitim rivalom, igrači srpskog šampiona stekli su veliko samopouzdanje

"Mislim da možemo da prođemo dalje. Sevilja i Štutgart su najjači rivali u našoj grupi. Svi timovi, izuzev šapnskog kluba, su nivoa Fenerbahčea ili slabiji. Ako budemo odigrali kao protiv Turaka u prvoj utakmici mislim da možemo da se nadamo prolazu", rekao je centarfor Partizana.

Sevilja je apsolutno najveći favorit za prolaz dalje, ali Paunović misli da ima načina da se pobedi i tako jak protivnik.

"Ukoliko budemo igrali sa njima kod kuće, mislim da možemo da ih savladamo. Niko danas ne može da tvrdi da je i na papiru bolji od neke ekipe. Ako se dogodi da nam Sevilja dođe u goste, imamo izglede da ih pobedimo", rekao je Paunović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve