Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.10.2008.

00:47

Suspendovan predsednik Čukaričkog

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Disciplinski sudija Zajednice fudbalskih klubova Superlige Nikola Latinović kaznio je predsednika Čukaričkog Aleksandra Mihajlović sa šest meseci zabrane vršenja svih funkcija zbog neprimerenih izjava posle utakmice sa Crvenom zvezdom.

Mihajlović je posle remija Čukaričkog i Crvene zvezde (2:2) na Banovom Brdu u okviru 4. kola Superlige vređao sudije zbog dosuđenog penala za goste.

"Pede.. u žutom su upropastili svaku nadu da pobedimo Zvezdu. Ovi igrači ginu na terenu, ali im ne daju da osvoje više od boda. Zbog njih je fudbal na najnižim granama, i posle hoćemo da ljudi ulažu u fudbal. Pa ko bi normalan hteo da ulaže u srpski fudbal", rekao je tom prilikom predsednik Čukaričkog.

Sa druge strane, predsednik Jagodine Goran Milanović kažnjen je sa 30.000 dinara, takođe zbog izjava u medijima, dok je trener golmana beogradskog Čukaričkog Viborg Kocejić, zbog isključenja na utakmici protiv Banata, kažnjen sa 20.000 dinara.

U isto vreme, zatraženo je od uprave Rada zvanično obaveštenje o tome kakvu funkciju u tom klubu obavlja Ranko Stojić.

Zajednica Superlige očekuje izveštaje od službenih lica sa 134. derbija "večitih rivala" u Beogradu, kako bi odredila kazne za dvojicu 'pocrvenelih' - Ibrahima Gaja (Crvena zvezda) i Moreiru (Partizan).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve