Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.09.2008.

14:17

Siti više ne želi Ronalda da Limu

Izvršni direktor Mančester sitija Gari Kuk saopštio je da taj klub više nije zainteresovan za Brazilca Ronalda da Limu.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

„Želeli smo da dovedemo Ronalda u Siti, razgovarali smo sa njim i njegovim predstavnicima, ali smo odlučili da ne izguramo stvar do kraja“, izjavio je Kuk, ne navodeći razloge nagle promene mišljenja. Čelnici Sitja najverovatnije su odustali od angažovanja Ronalda zbog problema sa težinom, ali i famoznom povredom kolena koja je sprečila centarfora da napravi još blistaviju karijeru.

Nekada najbolji fudbaler sveta je pre nekoliko dana bio zadovoljan uslovima koje su mu ’Građani’ nudli.

„Sviđa mi se projekat koji su mu ljudi iz Mančester sitija predstavili. Žele da naprave klub jednim od najboljih na svetu i osećam da mogu da pomognem. To je najbolja ponuda koju sam dobio i bilo bi vrlo zanimljivo igrati sa Robinjom u tandemu. Zajedno bismo postigli više od 50 golova“, potrčao je Ronaldo pred rudu pre nekoliko dana.

Ronaldo Luis Nazario da Lima je počeo da se bavi fudbalom u Kruzeiru, a zablistao je u PSV-u (42 gola na 45 utakmica). Fantastičan golgeterski učinak imao je i u svim ostalim klubovima za koje je nastupao, a to su hronolški: Barselona, Inter, Real Madrid i Milan.

Za reprezentaciju Brazila dao je 67 golova na 104 utakmice.

Ekipa Mančester sitija bila je hit u finiš prelaznog roka, pošto su novi, prebogati vlasnici iz Abu Dabija iz madridskog Reala doveli Robinja. Posle četiri kola Premijer lige Siti ima 6 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve