Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.09.2008.

14:51

Siniša Gogić asistent Janevskom

Siniša Gogić novi je pomoćni trener fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U saopštenju FKCZ navodi se da Gogić stiže među "crveno-bele" kako bi pomagao šefu stručnog štaba Čedomiru Janevskom. Kao trener Gogić je radio kao menadžer Olimpijakosove škole fudbala, da bi kasnije bio šef stručnog štaba kiparskog Apolona.

Dok sam radio u Grčkoj, on je bio u timu i pratio je moje treninge. Pošto nemamo mnogo vremena, želeo sam da dovedem trenera koji zna moj način rada. U razgovoru sa direktorom, tražio sam da Gogić dođe i da mi pomaže. To nikako ne znači da nisam zadovoljan radom postojećeg stručnog štaba. Naprotiv, veoma sam zadovoljan sa onim što sam video u prethodna četiri dana. Ipak mislim da osmoro očiju bolje vidi nego dva“, rekao je Janevski.

Gogić ima 43 godine i pored srpskog ima i kiparsko državljanstvo, za čiju je reprezentaciju odigrao 37 utakmica.

Kao fudbaler igrao je za niški Radnički i beogradski Rad u našoj zemlji. Potom je bio član kiparskih Apoela, Anortozisa i Olimpijakosa, a zvezdane trenutke doživeo je kao član grčkog Olimpijakosa, sa kojim je četiri puta bio nacionalni šampion i stigao do četvrtfinala Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve