Nova vest
Fudbal

Petak, 12.09.2008.

14:09

Mijatović: "Možemo i bez Ronalda"

Sportski direktor madridskog Reala Predrag Mijatović odbacio je optužbe da je rukovodstvo u prelaznom roku bilo neuspešno.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Uprkos brojnim obećanjima, na "Santijago Bernabeu" nije dovedeno nijedno zvučno ime. Predsednik "kraljevskog kluba" Ramon Kalderon uoči prelaznog roka više puta je ponovio da će sigurno dovesti napadača Mančester Junajteda Kristijana Ronada, ali je šampion Evrope odbio da razgovara o tom transferu, a bez uspeha su okončani i pregovori o dolasku Davida Vilje iz Valensije.

"Uveravam vas da možemo da funkcionšemo bez ikakvih problema bez Ronalda i Vilje. Kada sam preuzeo ovu dužnost, iste su priče bile zbog toga što nismo uspeli da dovedemo Kaku, pa smo bez njega osvojili dve lige", rekao je Mijatović za klupsku televiziju.

"Imajte uvek na umu da je Real veći od svakog igrača, čak i ako je on najbolji na svetu", dodao je prvi operativac šampiona Španije.

Mijatović je pojasnio da je sa Mančesterom uspostavljen kontakt, ali da Englezi jednostavno nisu želeli da razgovaraju o transferu, dok je Valensija tražila nerealno mnogo novca za Vilju.

Sportski direktor Reala dodao je i da nije zabrinut da bi prvak Španije mogao da izgubi bitku za dovođenje najboljih svetskih fudbalera zbog pojave moćnih vlasnika klubova, kao što je kompanija iz Abu Dabija koja je nedavno kupila Mančester Siti.

"To me uopšte ne brine. Kada se nadju pred izborom da dobiju dobar ugovor, ili da zaigraju za Real, siguran sam da najbolji igrači sveta neće mnogo oklevati da dodju u Madrid", rekao je Mijatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve