Nova vest
Fudbal

Petak, 12.09.2008.

09:39

U21: Žreb za baraž za EP (12.00)

Žreb za baraž za U21 Evropsko Prvenstvo biće održan u Malmeu u petak (12h), gde će Srbija dobiti ime svog protivnika.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Za plej-of se, pored Srbije, kvalifikovalo još trinaest ekipa koje će imati šansu da se pridruže domaćinu U21 Evropskog Prvenstva 2009, Švedskoj. U žrebu će se naći pobednici deset grupa: Italija, Turska, Engleska, Švajcarska, Finska, Španija, Austrija, Nemačka, Vels i Srbija, kao i četiri najbolje drugoplasirane selekcije - Belorusija, Izrael, Francuska i Danska.

Ako jedini kriterijum pred žreb baraža bude učinak u kvalifikacijama u 'jačem šeširu' biće selekcije Italije, Španije, Engleske, Austrije, Finske, Turske i Velsa, a u 'slabijem' reprezentacije Srbije, Nemačke, Švajcarske, Belorusije, Francuske, Izraela i Danske.

Dvostruki uzastopni šampion Holandija, eliminisana je od strane Švajcarske golom Reta Ziglera četiri minuta pre kraja utakmice.

Mečevi baraža zakazani su za 11/12. i 14/15. oktobar, a osam najboljih ekipa učestvovaće na šampionatu koji će biti održan u Švedskoj od 15. do 29. juna 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve