Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.09.2008.

23:13

Domenek pričao o giljotini

Ako selekcija Francuske ne osvoji bodove u utakmici sa timom Srbije Rajmon Domenek mogao bi da počne da traži novi posao.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Takav utisak se stekao na konferenciji za novinare selektora francuskog tima pred drugi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se igra 2010. godine. I pored velikog pritiska Domenek je pred novinare izašao sa prilično borbenim stavom. "Znam da vas privlači miris krvi. Srećan sam samo zbog jedne stvari, što giljotina više ne postoji. Znam da ima puno onih koji bi me tamo poslali."

Domenekov tim je u prvoj utakmici u Beču delovao nesigurno, greške odbrane koštale su Francuze primljenih golova, a napad nije bio efikasan. Iako je odigrana jedna utakmica javnost je veoma ljuta.

"Ne znam šta znači biti u opasnosti. Znam da moramo da se borimo do kraja. Imamo utakmicu u sredu, onda igramo sa Rumunijom. Tada možemo da sabiramo utiske."

Jedan od onih koji bi mogli da pomognu Domeneku i situaciju promene je fudbaler Barselone i najiskusniji napadač francuskog tima, Tijeri Anri.

"Ako ne pobedimo, dogodiće se ono što mora da se dogodi. Za sada moramo da budemo pozitivni. Nemojte da mislite da nismo svesni da smo u Austriji odigrali potpuno katastrofalno."

Domenek će na raspolaganju imati iste igrače koje je vodio u Beč. Ono što je izvesno je da Riberi još dugo neće biti u timu, a francuski mediji prenose da je jedina dilema, dva ili tri napadača, sigurni su Benzema i Anri, a priliku čeka Anelka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve