Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.09.2008.

22:02

Janevski potpisao faksom

Čedomir Janevski novi je trener Crvene zvezde, saznaju 'Novosti'.

Izvor: B92, www.novosti.rs

Autor:B92, www.novosti.rs

Default images

Makedonski stručnjak nije uspeo da sredi ekspresan dolazak iz Dubaija u Beograd u ponedeljak, pa je ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom potpisao putem razmene faksova. Janevski se obavezao na jednogodišnju vernost crveno-belima, a u utorak po podne bi trebalo da doputuje u Srbiju i zvanično preuzme funkciju. Uoči polaska iz Dubaija, bivši trener belgijskog Briža potvrdio je dogovor sa Crvenom zvezdom.

"Posle nekoliko dana intenzivnih pregovora sa Ilijom Ivićem, postigli smo dogovor i potpisao sam ugovor sa Zvezdom do kraja sezone", rekao je Janevski.

"Znam kako izgleda raditi u velikom klubu jer sam deo karijere proveo u Brižu i Olimpijakosu. Svestan sam situacije u kojoj se nalazi Zvezda, ali ne plašim se izazova i spreman sam da se prihvatim nimalo lakog posla."

Čedomir Janevski je za deset godina karijere vodio mladu reprezentaciju Makedonije, nižerazredni belgijski Blankenberg, a za četiri meseca na klupi Briža, 2007. godine, uspeo je da osvoji kup. Bio je asistent Norvežanina Tronda Solida u Olimpijakosu, a u Zvezdu dolazi iz Al Šaaba, kluba iz UAE, gde je pomagao Hrvatu Luki Peruzoviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

275 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve