Nova vest
Fudbal

Petak, 05.09.2008.

18:58

Aleks Ferguson: "Nisam zabrinut"

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson nije zabrinut zbog toga što je bogata Abu Dabi grupacija preuzela Mančester siti.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

'Građani' će navodno poslati rekordnu ponudu za zvezdu Junajteda Kristijana Ronalda, ali ser Aleks nije pod pritiskom. "Ne mogu nikako da budem zabrinut. Radili smo vredno da bismo sastavili uspešan tim i sada moramo da nastavimo. Što se tiče Kristijanovog transfera, mogu da kažem da svako ima pravo da priča šta hoće", kaže škotski stručnjak.

Ambicioznu najavu budućnosti Mančester sitija dao je doktor Sulejman Al-Fahim, jedan od članova Grupe.

Ferguson kaže da su pred timom svake godine novi izazivači.

"Uvek ima izazova u fudbalu. Pre nekoliko godina to je bio Čelsi, još ranije Arsenal... Moramo da prhivatimo da postoji konkurencija. To, međutim, ne menja ništa", izjavio je 66-godišnji Ferguson.

Mančester junajted je odigrao dva kola u novoj Premijer ligi. U prvom kolu remizirali su sa Njukaslom 1:1, a u drugom su pobedili Portsmut sa 1:0. Oba gola za 'Crvene đavole' dao je Daren Flečer.

Treću rundu Junajted je propustio zbog Superkupa Evrope, u kojem su izgubili od ruskog Zenita sa 2:1. Mančester je ove sezone već osvojio trofej, pošto je boljim izvođenjem penala savladao Portsmut u Komjuniti šildu.

Poslednjeg dana prelaznog roka u tim sa Old Traforda stigao je Dimitar Berbatov, najveće pojačanje ovog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve