Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.08.2008.

16:28

Bunjevčević: "Zeman ostaje!"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević negirao je da će trener Zdenjek Zeman napustiti taj fudbalski klub o čemu su tokom proteklih 24 sata pisali skoro svi srpski mediji. "Nema ništa od toga, to su potpune dezinformacije. Niti će Zeman otići ove nedelje, niti smo mi pregovorali sa Dragoslavom Stepanovićem i Miroslavom Đukićem o njihovom dolasku na mestu trenera", rekao je Bunjevčević na konferenciji za novinare.

Spekulacije o smeni Zemana pokrenute su posle remija Zvezde na gostovanju kiparskom Apoelu u kvalifikacijama za Kup Uefa i samo jednog osvojenog boda u dva prva kola srpskog prvenstva.

"Treba da zbijemo redove i na revanšu sa Apoelom pokažemo ko smo i šta smo. Igrači moraju da pokažu odgovornost koja se od njih očekuje, jer nose dres Crvene zvezde. Duel sa Apoelom je i za njih i za nas kao maturski ispit", istakao je Bunjevčević.

"I ako ispadnemo iz Evrope nije tragično i pogubno, ali je nas u ovom trenutku mnogo bitno da prodjemo dalje. Moramo da pokažemo koliko vredimo. Utakmica sa Apoelom može da odredi dalji tok sezone", dodao je sportski direktor "crveno-belih".

Bunjevčević je naglasio i da on nije za brze promene trenera.

"Da bi se nešto stvorilo potrebna je zdrava osnova, a to je proces koji traje godinama. Najlakše je menjati, kritikovati trenera i igrače. Treba da se angažujemo, da sledimo viziju i budemo svesni da rezultati ne dolaze preko noći. Ubedjen sam da će ekipa na duže staze prihvatiti Zemana", ocenio je Bunjevčević.

Sportski direktor Zvezde je kazao i da je sa Zemanom razgovarao o trenutnoj situaciji, ali da se nije pominjala mogućnost prekida saradnje.

Bunjevčić je razgovarao i sa predstavnicima navijača Zvezde, ali je naveo da oni nisu Upravi kluba postavljali bilo kakve ultimatume.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve