Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.07.2008.

22:34

Koroman definitivno ostao bez trake

Ognjen Koroman, odlukom predsednika kluba Toplice Spasojevića, više nije kapiten Crvene zvezde, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Traku će nositi Nenad Milijaš, dosadašnji zamenik, a odluka je saopštena igračima u svlačionici pred prijateljsku utakmicu sa Celjem. Kada je Koroman ulazio u igru u 60. minutu, Milijaš je traku predao Nikoli Trajkoviću, pa se stiče utisak da je nekadašnji reprezentativac dodatno kažnjen zbog svega što se događalo poslednjih dana, na drugom delu priprema u Sloveniji.

Odluku je doneo predsednik Toplica Spasojević i o svemu nas obavestio, kao što će na prvoj sednici da obavesti i članove Izvršnog odbora da je Nenad Milijaš novi kapiten, umesto Ognjena Koromana,“ rekao je tim-menadžer Bratislav Živković.

Oduzimanje kapitenske trake je kulminacija svega što je pratilo nesporazum Koromana sa klubom. Sada već bivši kapiten, pre nekoliko noći zakasnio je u hotel zbog čega je novčano kažnjen od sportskog direktora Gorana Bunjevčevića, uz poruku "da nema razloga da se Koromanu oduzima traka".

Bunjevčević je posle te odluke saznao da je Koroman istog jutra pozvao novinare i izneo mnogo zamerki na račun rukovodstva crveno-belih, uz poruku da se "pravi afera da bi neki iz uprave skrenuli pažnju sa loših igara i rezultata na pripremama", uz zamerku "da nema kome da se obrati u Crvenoj zvezdi i da mnogo toga ne funkcioniše..."

Usledile su konsultacije, pa zvanično saopštenje "da su izjave Koromana nedopustive i veoma štetne za Crvenu zvezdu, pa će zbog toga disciplinski da odgovara".

Igrač je mirno primio odluku.

Kako bih drugačije, vidite da slušam muziku,“ rekao je Koroman posle treninga, na kojem je ranije završio rad pošto je „osetio bol u zadnjoj loži leve noge“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve