Nova vest
Fudbal

Petak, 11.07.2008.

11:16

Everton želi Vladimira Stojkovića

Premijerligaš Everton želi u svoje redove da dovede golmana reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Prema pisanju "Dejli Mirora" Stojković, koji trenutno brani za Sporting Lisabon, nalazi se na meti menadžera Evertona Dejvida Mojesa, koji namerava da dovede još jednog golmana, pošto je ugovor sa Nemcem Stefanom Veselsom raskinut na kraju prošle sezone.

Reprezentativca Srbije, koji je u Sportingu proveo samo jednu sezonu, u svojim redovima takođe žele Stouk i Birmingem.

Portugalski klub će najverovatnije biti spreman da pregovara o transferu 24-godišnjeg golmana koji se ne nalazi u planovima trenera Paula Benta. Portugalski mediji navode kako je Everton već poslao ponudu i da preostaje da se Stojković sastane sa upravom kluba.

Stojković, koji je više puta izražavao nezadovoljstvo zbog neigranja u prvom timu Sportinga, priznao je kako je njegov odlazak moguć.

Ne bih odbacio mogućnost da odem u Englesku, ali biće najbolje da prvo razgovaram sa svojim klubom“.

Jedini problem za Mojesa bi mogao da predstavlja to što će Stojković biti odustan do kraja avgusta zbog obaveza u reprezentaciji Srbije sa kojom će da nastupa na Olimpijskim Igrama.

Stojković je za nacionalni tim Srbije odigrao 16 utakmica, dok je za Sporting u protekloj sezoni branio samo devet puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve