Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.07.2008.

20:26

Zvezda nerešeno sa Murom, 0:0

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno, 0:0, sa slovenačkim drugoligašem Murom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle ubedljive pobede nad nižerazrednim Ilcom, ekipa Zdenjeka Zemana u drugoj utakmici odigranoj u austrijskom Bad Tacmandorfu u okviru priprema za novu sezonu nije uspela da zatrese mrežu protivnika. 'Crveno-beli' su, međutim, propustili niz prilika, od kojih je najbolja pripala Tričkovskom u finišu meča.

Makedonski reprezentativac je, na centaršut Milijaša, glavom poslao loptu pored stative sa samo nekoliko metara, kada se našao neometan pred golom Mure.

Pre toga, u 70. minutu, Blažić je šutirao sa oko 20 metara, a prečka spasla gol slovenačkog drugoligaša.

U prvom poluvremenu, šanse su imali Milijaš, koji je snažno šutirao preko gola, zatim Gaj, koji je glavom poslao loptu pravo u protivničkog golmana posle kornera koji je izveo Koroman, pa Edgar, čiji je udarac sa oko osam metara zaustavio golman Mure Gačevski.

Pre izlaska iz igre, novi centarfor Crvene zvezde imao je još jednu priliku, početkom drugog poluvremena, kada je šutirao sa oko 20 metara, a Gačevski skrenuo loptu u korner. U drugih 45 minuta, a nakon pomenutog udarca u prečku, još jednu priliku imao je Blažić, ali je posle centaršuta Somea iz kontranapada, sa nekoliko metara šutirao pored gola.

Crvena zvezda: Stamenković, Nikolić, Jaković, Gaj (Tomović 45), Mijailović (Jokić 55), Vukobratović, Bogdanović, Milijaš, Maksimović (Some 59), Koroman (Blažić 65), Edgar (Tričkovski 65)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve