Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.07.2008.

14:38

Aršavin nastavlja karijeru u VB?

Ruski reprezentativac Andrej Aršavin sledeće nedelje putuje u Veliku Britaniju na pregovore sa nekoliko najjačih klubova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Aršavinov agent Denis Lahter najavio je da će njegov klijent pregovarati isključivo sa ekipama koje igraju u Ligi Šampiona i da eventualni razgovori sa Njukaslom, Aston Vilom i Midlsbroom ne dolaze u obzir.

"U Engleskoj postoje samo četiri kluba za koje Andrej želi da igra i oni će nastupati sledeće sezone u Ligi šampiona. Nije u pitanju novac, već profesionalne ambicije", rekao je Lahter za londonski dnevnik Dejli telegraf.

Aršavinov sadašnji klub Zenit iz Sankt Peterburga, prema njegovim rečima, već pregovara sa nekoliko zainteresovanih timova.

"Čekamo poziv predsednika kluba Aleksandra Djukova, posle čega će Aršavin moći da razgovara o detaljima ugovora sa klubovima iz Engleske", rekao je Lahter.

Lahter je dodao da Zenit za Aršavina traži najmanje 30 miliona evra.

"To će biti veliki transfer, a Zenit definitivno neće pristati na manje od 30 miliona evra. To je bogat klub u vlasništvu velike kompanije Gasprom i oni ne smeju sebi da priušte da ga prodaju za malu svotu novca", zaključio je Lahter.

Aršavin je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu postigao dva gola za Rusiju i bio jedan od najzaslužnijih za plasman ekipe u polufinale.

Rusija je u polufinalu izgubila od Španije, ali je Aršavin na tom takmičenju svojom igrom privukao pažnju najvećih evropskih klubova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve