Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.07.2008.

14:25

Čelsi ne pušta Lamparda u Inter

Fudbalski klub Čelsi nema nameru da proda igrača sredine terena Frenka Lamparda, objavljeno je na sajtu engleskog vicešampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Čelsi je potvrdio da je Inter kontaktirao londonski klub, ali je demantovao da su Italijani poslali konkretnu ponudu za Lamparda. "Obavestili smo jutros predstavnike Intera iz Milana da ne želimo da počinjemo nikakve pregovore o eventualnom transferu Lamparda", saopšteno je na sajtu Čelsija. Britanski tabloid "San" objavio je da je Inter ponudio 8,17 miliona evra za Lamparda.

"Zvaničnici Intera su kontaktirali naš klub, ali, suprotno pisanju pojedinih medija, nisu poslali konkretnu finansijsku ponudu", dodaje se u saopštenju Čelsija.

Čelnici Intera još se nisu zvanično oglasili povodom ovih navoda, ali je novi menadžer milanskog tima Žoze Murinjo odmah po dolasku u klub izjavio da želi da dovede Lamparda.

Frenk Lampard je 2001. godine iz Vest Hema prešao u Čelsi, a do sada je za "plavce" odigrao 247 utakmica i postigao 71 gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve