Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.07.2008.

18:31

OFK pobedio Panionios 1:0

Fudbaleri OFK Beograda pobedili su na svom terenu grčki Panionios rezultatom 1:0 u prvoj utakmici drugog kola Intertoto kupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Andrija Kaluđerović u 69. minutu. Revanš meč igra se 13. jula u Atini. Pobednik ovog duela u trećem kolu sastaće se sa italijanskim Napolijem.

Malobrojni gledaoci na Karaburmi, kojih je bilo manje od 400, gledali su solidnu utakmicu, u kojoj je OFK Beograd imao priliku da vodi već u prvom poluvremenu, ali je Brazilac Oliveira, januarsko pojačanje iz Srema, pogodio prečku.

Dvadeset minuta pre kraja inicijativa beogradske ekipe isplatila se, kada je Kaluđerović odlično reagovao na centaršut Milovca.

U finišu meča domaći tim se povukao i prepustio kontrolu terena Panioniosu, ali prilika više nije bilo.

Evald Linen, nekadašnji trener Menhengladbaha, Hanze i Hanovera, bio je nezadovoljan igrom grčkog tima, dok je Mihailo Ivanović bio zadovoljan igrom, koja je bila bitnija od rezultata.

„Imperativ je bio da odigramo dobro, rezultat nije bio važan. Mi se ne pripremamo za Intertoto kup, nego za predstojeće prvenstvo. Ipak, pobeda je važna za tim, iako je minimalna“.

Revanš na stadionu Panioniosa igra se u nedelju, 13. jula, od 18 časova po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve