Nova vest
Fudbal

Petak, 04.07.2008.

11:36

Sinama-Pongol pojačao Atletiko

Francuski fudbaler Floran Sinama-Pongol novi je član madridskog Atletika, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Uprava "Jorgandžija" najavila je da će najboljeg igrača svetskog kadetskog šampionata 2001. godine predstaviti u ponedeljak, 7. jula. Sinama-Pongol je prošle sezone igrao za Rekreativo iz Uelve, i postigao 10 golova na 33 meča. Francuz je treće pojačanje Atletika ovog leta, posle Holanđanina Džonija Heitinge, koji je došao iz Ajaksa, i Čeha Tomaša Ujfalušija iz Fiorentine.

Uprava kluba, koji igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, najavila je da bi ekipi trebalo da se priključe još dva fudbalera – golman francuske reprezentacije Gregori Kupe, koji nastupa za Lion, i Brazilac Paulo Asunsao, član Porta.

Sinama-Pongol je posle odličnih nastupa u mlađim kategorijama francuske reprezentacije stigao u Liverpul 2003. godine, kada je menadžer bio Žerar Ulije. Nije uspeo da se snađe u timu, pa je usledila pozajmica u Bolton, a 2006. prešao je u Rekreativo, za koji je za dve sezone dao 21 gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve