Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.07.2008.

19:09

Partizan bolji od Zete u proveri

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Partizana odigrali su prvu pripremnu utakmicu sa ekipom Zete iz Golubovaca i pobedili sa 3:0. ’Crno-beli’ su, pred oko 500 ljudi na Tari, ostavili dobar utisak u ’prvoj trećini’ meča kada su postigli dva gola a trener Jokanović pružio je priliku svim igračima koji su zdravi.

Za Partizan su igrali Mladen Božović (od 45. Radosavljević) – Stevanović (od 30. Maletić, od 60. Miljković), Đorđević (od 45. Jovanović), Knežević (od 45. Sikimić), Obradović (od 45. Brežančić) – Žuka (od 45. Petrović), Bogunović (od 30. Ćetković, od 60. Ljajić), Moreira (od 45. Stjepanović), Tošić (od 45. Lazić) – Dijara (od 30. Čadikovski, od 60. Živanović) – Emuejeraj (od 45. Nenad Marinković)

Zaim i Ngambi, koji su došli u ponedeljak, samo su posmatrali meč, golman Darko Božović je povređen, a Ljubomir Fejsa tek je u utorak potpisao ugovor sa ’crno-belima’.

Igralo se tri puta po 30 minuta, a Partizan je poveo u 5. minutu. Emuejeraj je centrirao, Bogunović primiro loptu a Dijara pogodio sa petnaest metara.

Šest minuta kasnije Moreira je centrirao, a Emuejeraj, kome je meč sa Zetom bio ’generalna proba’, udarcem glavom savladao Ivanovića.

Konačan rezultat postavio je Čadikovski, Moreira mu je da o loptu ’u prostor’, a napadač Partizana savladao golmana Zete.

’Crno-beli’ na Tari ostaju do 5. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve