Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.07.2008.

14:09

Ljubomir Fejsa, konačno, Partizanov

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ljubomir Fejsa, dosadašnji fudbaler Hajduka iz Kule, od utorka je i zvanično igrač beogradskog Partizana. Pregovori Kuljana, odnosno gazde tog kluba Nikole Džombe i sportskog direktora Partizana Ivana Tomića, više puta započinjani i prekidani, uspešno su završeni u ponedeljak uveče i nekadašnji mladi reprezentativac potpisao je sa 'crno-belima' petogodišnji ugovor.

Ljubomir Fejsa rođen je 14. avgusta 1988. godine, a odmah po potpisivanju ugovora krenuo je na Taru gde su njegovi novi saigrači na pripremama.

Mladi Kuljanin je godinu dana bio 'pred vratima' kluba iz Humske ulice, bio je na probi u Herti, tražili ga i drugi klubovi.

"Hvala Bogu, sve je konačno gotovo," rekao je na predstavljanju Fejsa. "Išao sam na razna mesta, selili me u mnoge klubove, a ja sam hteo samo u Partizan. To je klub koji volim od malih nogu i nikad nisam imao dilemu gde bi trebao da nastavim karijeru. Zahvaljujem se ljudima iz Partizana na upornosti, verujem da ću opravdati očekivanja, da ću pokazati koliko vredim i da ću doprineti uspesima kluba."

Na sredini terena konkurenti Fejsi biće odlični fudbaleri.

"Ne plašim se konkurencije, znam da Žuka igra na poziciji koja i meni odgovara... Na treneru je da odluči kako će tim da izgleda, želim da se nametnem kvalitetnim radom," kaže Fejsa.

Direktor Ivan Tomić bio je zadovoljan.

"Ovim transferom smo ostvarili zacrtano. Želeli smo Fejsu i uspeli da ga dovedemo. Kontakt traje već godinu dana, a možemo da budemo ponosni jer je Partizan pobedio u konkurenciji inostranih i bogatih klubova. Verujem da je ovo najbolji izbor za Fejsu i da će zajedno napredovati u budućnosti," rekao je Tomić, a na novinarsko pitanje da li je prelazni rok za Partizan završen, odgovorio je odrečno.

"Narednih dana ćemo pregovarati sa Kuljanima oko Milana Perića, imamo još neke opcije, prelazni rok traje do 1. septembra, ali ćemo narednih dana završiti poslove oko formiranja ekipe za narednu sezonu," kaže Tomić.

Pre Fejse ovog leta ugovore sa Partizanom potpisali su i Stevanović, Bogunović, Petrović, Zaim i Ngambi, a produžena je saradnja sa Dijarom, Đorđevićem, Kneževićem i Nenadom Marinkovićem. Iz kluba su otišli Rnić, Jovetić, Vještica i Ednilson, a na 'transfer listi' su Ćirković, Lazetić, Lazarević i Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve