Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.06.2008.

16:23

Lion poništio transfer Ben Arfe

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Prelazak Hatema Ben Afre iz Liona u Marsej doveden je u pitanje nakon što je šampion Francuske u ponedeljak saopštio da taj transfer nije validan, jer tim sa Velodroma nije dostavio odgovarajuće finansijske garancije. Olimpik je prošle sedmice objavio da je 21-godišnji Ben Afra postao njihov član i jedan od najboljih mladih fudbalera u Francuskoj već se nalazi u Marseju, gde trenira sa igračima vicešampiona Evrope iz 1991. godine.

Lion je, međutim, saopštio da je obavestio Ben Afru da transfer nije realizivan i da odmah mora da se vrati u klub i priključi pripremama, što je on odbio.

"Ja i dalje smatram da sam igrač Olimpika i neću se vraćati u Lion. Šta god da se desi, odlučio sam da se ne vraćam", rekao je Ben Afra.

Predsednik Olimpika Pape Diuf izjavio je da je Lionu poslao svu dokumentaciju koju je klub tražio i najavio je da će od Fudbalske federacije Francuske zahtevati da arbitrira u sporu.

Ben Afra je za reprezentaciju Francuske odigrao šest utakmica, ali nije bio član ekipe koja je učestvovala na šampionatu Evrope u Austriji i Švajcarskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve