Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.06.2008.

18:31

Aragones potpisao za Fenerbahče

Izvor: Aleksandar Kovačević

Autor:Aleksandar Kovačević

Default images

Aktuelni selektor reprezentacije Španije Luis Aragones potpisao je predugovor sa turskim vicešampionom Fenerbahčeom. Aragones je potpisao na dve godine, a zarađivaće 3 miliona evra po sezoni, objavljeno je na zvaničnom sajtu ‘Žutih kanarinaca’. Iskusni španski stručnjak će na klupi turskog kluba zameniti Brazilca Zika.

Aragones je uspeo da dovede Španiju u polufinale Evropskog šampionata posle 24 godine. Bivši trener Barselone, Valensije, Atletiko Madrida, Sevilje, Betisa, Maljorke i još nekoliko španskih klubova ugovor će potpisati 30. juna, po završetku Evropskog prvenstva. Zajedno sa Aragonesom dolaze i njegovi saradnici: pomoćni trener, fitnes trener, statističar i trener golmana.

Fenerbahče je sezonu 2007/2008 završio na drugom mestu se šest bodova manje od šampiona Galatasaraja, a u Ligi šampiona su ispali u četvrtfinalu od Čelzija, posle ukupnog poraza od 3:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

8 h

U fokusu

Vidi sve