Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.06.2008.

11:56

Trezege ostaje u Juventusu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Napadač Juventusa David Trezege, za koga je zainteresovana Barselona, ne želi da napusti redove italijanskog kluba, izjavio je italijanskoj agenciji Ansa njegov menadžer Antonio Kaliendo. "Trezege ne želi da napusti Juventus, a ukoliko Barselona bude insistirala da ga angažuje, morala bi da pristane na obeštećenje od najmanje 30 miliona evra pošto je on ugovorom vezan za torinski klub još tri godine", precizirao je Kaliendo.

Trezege je prošle sezone postigao 20 golova za Juventus, koji nije napustio ni kada je "Stara dama" igrala u Seriji B, posle afere "Kalčopoli".

On dres torinskog kluba nosi od 2000. godine, kada je stigao iz Monaka, a z ato vreme postigao je 130 golova na 216 utakmica.

Trezege se nije našao na spisku francuskog selektora Rejmona Domeneka za Evropsko prvenstvo, a mnogi stručnjaci procenjuju da je upravo ta odluka najviše uticala na to da Francuzi prvenstvo završe u prvoj fazi takmičenja, sa samo jednim bodom i jednim datim golom.

Pošto su i Juve i fudbaler voljni da nastave saradnju, malo je verovatno da će momak, koji je odrastao u Argentini, promeniti sredinu ovog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve