Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.06.2008.

12:19

Duplo pojačanje Zvezde iz Portugala

Izvor: Sportski žurnal, Sport

Autor:Sportski žurnal, Sport

Default images

Posle centarfora Edgara Bruna da Silve, čiji je dolazak na "Marakanu" pitanje dana, blizu prelaska u Crvenu zvezdu je i Vukašin Dević, defanzivac portugalskog Belenenseša, prenose beogradski mediji.

Dević je član lisabonskog kluba od prošlog leta, u sezoni 2007/08 u portugalskoj ligi odigrao je 9 utakmica, od toga je 5 puta bio u startnoj postavi. U Portugal se preselio 2006. godine iz pirotskog Radničkog. Rođen je 15. marta 1984. u Zemunu, a u Srbiji je nastupao i za novobeogradski Radnički i Jedinstvo iz Surčina.

Na listi potencijalnih pojačanja Zvezde navodno se nalaze i Boban Maksimović, vezista švajcarskog drugoligaša Vintertura i Nebojša Prtenjak, centarfor Mladosti iz Lučana.

Maksimović je rođen 1985. godine, a bio je član kadetske reprezentacije Švajcarske, koja je 2002. osvojila titulu prvaka Evrope. U Švajcarskoj je nastupao i za Bazel, Jang Bojs i Baden.

Prtenjak je ovog proleća bio u centru pažnje kada je postigao dva gola protiv Crvene zvezde u Beogradu, u remiju od 2-2.

U kombinaciji je i dalje napadač iz Gane Princ Tagoe, ali je glavni problem još uvek obeštećenje.

Sportski direktor Goran Bunjevčević u ponedeljak bi trebalo da saopšti imena igrača na koje Zvezda više ne računa.

Sa druge strane, u Humskoj, posle potpisivanja novog ugovora sa Laminom Dijarom, rukovodstvo Partizana planira da produži saradnju i sa štoperom Srđom Kneževićem. Kneževiću ugovor ističe sledećeg leta, ali je planirano da potpiše novi trogodišnji ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve