Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.06.2008.

12:10

Radosav Petrović u Partizanu

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Pored igrača koji su angažovani u ovom prelaznom roku i od kojih se očekuje da odmah pojačaju konkurenciju u prvom sastavu Partizana (Stevanović, Ngambi, Zajem, Bogunović), ’crno-beli’ dovode i mlade fudbalere od kojih se očekuje da u budućnosti budu značajan deo ekipe. Uprava prvaka države dogovorila se o saradnji sa Radosavom Petrovićem, doskorašnjim fudbalerom Radničkog iz Obrenovca i omladinskim reprezentativcem Srbije.

Ugovor će biti potpisan na pet godina, a počeće da važi prvog dana prelaznog roka, 1. jula. Radosav Petrović rođen je 8. marta 1989. godine u Ubu. Osim za tamošnje Jedinstvo, igrao je i za srpskoligaša Radnički iz Obrenovca, u čijem je dresu minule sezone ’upisao’ 23 nastupa. Obrenovčani su stigli do baraža za popunu Prve lige, ali ih je eliminisala ekipa Inđije.

Petrović je visok 193 centimetara, težak 84 kilograma, a igra na poziciji zadnjeg veznog.

Predsednik Partizana Tomislav Karadžić najavio je da će klub dovesti u prelaznom roku još neke igrače.

"Planiramo još maksimalno tri pojačanja, čime ćemo kompletirati igrački kadar. Što se struke tiče, ništa nećemo menjati. Zadovoljni smo radom trenera Jokanovića i njegovih pomoćnika, Gorana Stevanovića i Vuka Rašovića," rekao je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve