Nova vest
Fudbal

Subota, 07.06.2008.

11:43

Spasojević: "U planu 13 pojačanja"

Izvor: Sportski žurnal

Autor:Sportski žurnal

Default images

Predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević najavio je temeljnu rekonstrukciju igračkog kadra u letnjem prelaznom roku. Zvezda je u sezoni 2007/08 ostala bez trofeja, a Spasojević kaže da će uskoro biti poznato sa koliko novca će rukovodstvo kluba raspolagati u prelaznom roku, u kojem planiraju preko 10 pojačanja.

"Naša je želja da dovedem tri ekstra igrača, pet dobrih i pet mladih igrača. Imamo upravo završne pregovore u cilju zatvaranja finansijske konstrukcije. Biće sve precizirano ovih dana. Zimus smo radili na tome da rasteretimo igrački kadar, ali ima još igrača koji su prezasićeni, jer su u Zvezdi već pet-šest godina", rekao je Spasojević za "Sportski žurnal".

Ipak, za razliku od komšija iz Humske, u Ljutice Bogdana još uvek ne spominju kontkretna imena kada su pojačanja u pitanju.

Spasojević je još jednom odbacio spekulacije da rukovodstvo Zvezde planira da dovede inostranog trenera i potvrdio da Aleksandar Janković ostaje na klupi "crveno-belih".

Jedan od igrača koji u postojećem sastavu ima najduži staž je Dušan Basta. Nekadašnji Zvezdin omladinac kae da neće napustiti "Marakanu" po svaku cenu.

"Moguće je da ostanem. Zašto da ne? Neću ići po svaku cenu u inostranstvo. Samo ako obe strane budu zadovoljne eventualnom ponudom biće prihvaćena", rekao je Basta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve