Nova vest
Fudbal

Subota, 07.06.2008.

00:31

Euro 2008: Igrajte se sa nama

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Poštovani posetioci sportske stranice B92, ove godine odlučili smo da vas više nego ikada uključimo u zbivanja na najvećim sportskim događajima na svetu. Od Evropskog prvenstva, koje ove subote počinje u Švajcarskoj i Austriji, pokrenuli smo nekoliko interesantnih igara za vas, koje će vas zabaviti, pomoći vam da bolje upoznate učesnike šampionata, a najboljima će doneti i veoma interesantne nagrade.

Fantasy fudbal Euro 2008 je prvo izdanje neke fudbalske fantasy igre na domaćem tržištu. Za prva dva dana preko 3000 ljudi se prijavilo za igru, koju vam donosimo u saradnji sa Carlsbergom, generalnim sponzorom svih aktivnosti RTV B92 vezanih za prvenstvo Evrope u fudbalu.

Sve detalje o igri možete saznati na našoj specijalnoj stranici, a dobra vest je da će se igra nastaviti i posle Evropskog prvenstva, jer je sa Carlsbergom napravljen dogovor koji obuhvata i englesku Premijer ligu za sezonu 2008/2009.

Početak te interesantne igre zakazan je za subotu u 17.30, pola sata pre početka uvodnog meča na šampionatu (Švajcarska – Češka). Ako se još niste prijavili, preporučujemo vam da požurite, jer bi vam kašnjenje na početak donelo veliki zaostatak, oni koji se prijave posle subote u 17.30 uključuju se u igru tek na početku drugog kola (11. jun).

Druga igra koju vam nudimo je Tip B92. Prvi put sa tom igrom mogli ste da se suočite na našem specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. godine, kada je igra imala 1129 učesnika. Nadamo se da će se ovog puta prijaviti još više igrača, jer su i za tu igru obezbeđene atraktivne nagrade, a krajnje je jednostavna, jer samo treba da pogađate rezultate utakmica. I ova igra počinje u subotu u 17.30, ali je mnogo manji problem ako zakasnite, jer možete da se priključite već od sledeće utakmice.

Ostanite uz B92 i igrajte se sa nama, kakao na šampionatu Evrope, tako i tokom Olimpijskih igara u Pekingu. Od avgusta vam spremamo i celogodišnje igre, koje će uključivati fudbal, košarku i tenis.

Hvala na poverenju,

B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve