Nova vest
Fudbal

Petak, 06.06.2008.

14:51

Dani Alveš u Barsi za 32 miliona

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Barselona je postigla dogovor sa Seviljom o transferu Danijela Alveša, a slavni katalonski klub bi na ime obeštećenja trebalo da plati čak 32 miliona evra, što je rekord za jednog odbrambenog fudbalera u Španiji. Kako tvrdi katalonski "Sport", tehnički direktor Barselone Čiki Begiristajn i predsednik Sevilje Hose Marija del Nido na sastanku održanom u četvrtak su utanačili sve detalje ugovora čija realizacija se očekuje naredne nedelje.

Barselona je reprezentativca Brazila pokušala da dovede još prošle godine, ali tada posao nije bio završen, između ostalog i zbog toga što je u timu bio Đanluka Zambrota. Nakon što je Italijan prošle nedelje prodat Milanu, mesto desnog beka je ostalo upražnjeno i Katalonci su požurili da postignu sporazum da ih neko ne bi pretekao.

Ukoliko transfer bude realizovan, Alveš će biti četvrto pojačanje Barselone, pošto su na Nou Kamp već stigli Sejdu Keita, Žerar Pike i Martin Karseres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve