Nova vest
Fudbal

Petak, 06.06.2008.

13:03

David Vilja i David Silva odlaze?

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Predsednik Valensije Agustin Morera izjavio je da je spreman da odobri odlazak Davida Vilje i Davida Silve samo ukoliko mu neki klub ponudi adekvatno obeštećenje. Španski novinari tvrde da će Morera za njihov transfer tražiti ogromno obeštećenje, koje će moći da plate samo najbogatiji evropski klubovi. "Vilja i Silva su veoma važni igrači za nas. Još niko nije dao konkretnu ponudu, a mi ćemo ih pustiti samo ukoliko dobijemo veliko obeštećenje i ako naš trener da zeleno svetlo za taj transfer", kazao je Morera.

Španski novinari podsećaju da su Vilja i Silva članovi reprezentacije koja će nastupiti na predstojećem Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj i da su najveći klubovi u toj zemlji Real Madrid i Barselona zainteresovani za njihove usluge. Za Silvu se, kako se navodi, interesuje i Arsenal, dok Vilju nameravaju da angažuju Liverpul i Inter iz Milana.

Predsednik Valensije najavio je da će za sledeću sezonu značajno pojačati ekipu i da je na putu da angažuje gogletera Saragose Argentinca Dijega Milita.

"Milito je pravi igrač za nas. Mislim da ćemo uspeti da ga angažujemo, pošto smo već dogovorili većinu detalja oko njegovog transfera", istakao je Morera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve